Race, driften en rally cursus zelf racen en rally rijden in een race auto op een circuit aan een race en rally cursus deelnemen.
Of geef cadeau.
  Racen overzicht | Groepsuitjes racen | Alle kadobonnen | Racen zoeken |  Algemene voorwaarden | Contact | 

Kado overzicht    
  

Eventbon Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard
voor Circuit rijden / racen, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.

Een onvergeetbaar circuit race geschenk om kado te geven.

Event Store

Klik hier voor nieuwe en goedkopere programma's!

Rally Event doe het zelf of als racen kado.
Race en rallycursus in een raceauto.
Altijd al willen racen en rallyrijden, nu is het mogelijk met Eventbon, deelnemen aan een racecursus / rallycursus u gewoon een coureur voelen.

Op basis van de meest voorkomende risico-situaties tijdens het autorijden is er nu een training ontwikkeld waarbij rijvaardigheden uit de rallysport gebruikt worden om uw voertuig te leren beheersen. Iedereen maakt kennis "met het moment" dat het voertuig onbestuurbaar is geworden. Deze training stelt iedere bestuurder in staat zijn voertuig beter te beheersen, zelfs onder extreme omstandigheden. Omdat rallyrijden ook wel de hoogste vorm van rijvaardigheid genoemd wordt is deze training niet alleen spectaculair maar ook zeer leerzaam.
Situaties waarin de bestuurder de macht over het voertuig dreigt te verliezen worden intensief geoefend. De training stelt iedere bestuurder in staat de controle over zijn of haar voertuig te behouden zelfs in extreme verkeersomstandigheden. Tijdens deze training oefent u het rijden op gladde ondergrond, doet u ervaring met over en onderstuur en leert u de remcapaciteit van uw voertuig optimaal te benutten. Verhoogde voertuigbeheersing en toegenomen verkeersinzicht zijn hiervan het eindresultaat.

Rally programma:
- Overstuur & onderstuurtraining: Op het speciaal ontworpen rally parcours oefent u technieken die u helpen onder- en overstuursituatie op te oplossen en werkt u aan een optimale voertuigbeheersing en stuurtechniek.

- Slalom behendigheidsproef: Veiligheid staat voorop. Anticipatie en concentratie zijn cruciaal bij deze behendigheidsproef. Uw stuurtechniek en reactiesnelheid worden aangescherpt als u zo snel mogelijk en met zo min fouten het slalom parcours aflegt.

- Achterwiel aangedreven Powerslide: Veiligheid staat voorop. U leert uw voertuig optimaal te beheersen in spectaculaire overstuursituaties. Een fantastische ervaring wanneer u de achterwiel aangedreven auto uit een slipsituatie haalt en controle over het voertuig herneemt.

Duur cursus: u kunt kiezen tussen een lange ochtendsessie van 8.30 uur - 13.30 uur (eindigt met lunchbuffet);
of een lange middagsessie 13.00 uur - 18.00 uur (begint met lunchbuffet).

Locatie: Divers, Amsterdam, Eindhoven en meer.

Prijs en ONLINE bestellen van de Eventbon binnen 1 minuut in huis!

Event Store

Leren driften tijdens een driftcursus op diverse locaties:
Driftcursus om zelf te doen met diverse autopsort onderdelen.
Driften is de ultieme vorm van voertuigbeheersing. U leert de wagen te controleren met het gaspedaal. Een combinatie van PLEZIER, ADRENALINE maar het help u vooral om meer CONTROLE te hebben over uw wagen.
Wat u op 1 dag onder leiding van de instructeurs leert kan u zelf nooit op meerdere dagen onder de knie krijgen. Een echte aanrader! Onder begeleiding van de ervaren instructeurs leert u alle kneepjes van het vak.
Deze driftcursus is in verschillende vormen mogelijk.

Klik hier voor meer programma's.

 
Afbeeldingsresultaat voor email button animated gif

Contact voor racen op circuit.



Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard
voor Circuit rijden / racen, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.