Zelf racen in een raceauto, formulewagen, porsche en meer.
Een leuk cadeau voor verjaardag.
  Kado overzicht | Groepsuitjes | Alle kadobonnen | Kado zoeken |  Algemene voorwaarden | Contact | 

Kado overzicht    
  

Eventbon
Nu 10% korting op racen direct met datum of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen voor een verjaardag:
Bekijk hier de cadeaukaart mogelijkheden!


Welkom bij Eventbon een uniek kado voor een verjaardag of doe het zelf!
Zelf een raceauto besturen, drag racen en driften op het circuit van Zandvoort of het TT van Assen.

Klik hier voor nieuwe , kortere en goedkopere programma's vanaf 55 euro!

Eventbon
Let op deze circuitdag is een standaard arrangement, de race onderdelen zijn niet los mogelijk!!

BESTEL NU ONLINE.

Verras iemand voor een verjaardag of uwzelf voor met racen in een formulewagen, porsche, race auto, dragracen, driften en meer.

Race Event, zelf over het circuit.
Altijd al willen racen in een auto en andere voertuigen? Via de Eventbon is dit mogelijk.
Een circuitdag boordevol actie. U zit zelf achter het stuur op het circuit. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maakt u op een realistische manier kennis met de autosport. Hoe is het om op de Tarzanbocht af te stuiven? Hoe reageert een formuleauto tijdens remmen, gas geven en sturen?

Een 5,5 uur durend programma met de volgende onderdelen:

Eventbon
- Zelf rijden met een formulewagen:
Iedere liefhebber van snelheid en autosport droomt wel eens van het besturen van een echte formulewagen. Tijdens dit Race Event krijgt iedereen met een rijbewijs de kans om zelf in de cockpit te kruipen en het stuurgedrag van een supersnelle formulewagen te ervaren.
Bent u langer dan 1.95 meter? U kunt meedoen als u langer bent dit is afhankelijk van uw bouw, toch te groot? Er wordt dan een passend alternatief geboden op de dag.


Eventbon
- Zelf rijden in een Porsche 911 GT3 raceauto (lookalike):
Rijden op het circuit is voor de meeste mensen een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche. Acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op het circuit van Zandvoort. Een unieke belevenis die niet snel vergeten zal worden.

Eventbon
- Driften, sideways meerijden met een ervaren coureur:
Goed kunnen autorijden is al een aardige opgave. Driften met een auto is een ware kunst van het racen. Rij mee met ervaren driftinstructeurs. Zij laten zien hoe een auto in een gecontroleerde slip over de achterwielen, de de bocht door komt. Naar voren kijken zal meer gebeuren door de zijruit dan door het voorruit.

- Slalomproef:
Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht wordt. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Reageer snel, haal het uiterste uit de auto en probeer de snelste tijd neer te zetten. Leerzaam, maar zeker ook leuk.

Eventbon
- Ervaar de race in een BMW 1 serie:
Bestuur zelf en ervaar het rijden in een BMW 130i Cup-lookalike over Circuit Park Zandvoort. Geďnspireerd op de BMW 130i Cup.

- Autosport onderdeel mee driften:
Tijdens het meerijden kunt u ervaren wat driften is. Bij de Indy Cars kun je het zelf ervaren. Probeer de Indy Car onder controle te houden op onze oval. Het parcours is speciaal geprepareerd, zodat driften relatief gemakkelijk gaat. Uiteraard gaat het niet alleen om het driften. Ook het winnen van de race is belangrijk!

Eventbon
- Dragracen:
Dragrace met een 500pk sterke Dodge Charger. Vanuit een staande start tussen twee voertuigen over een vaste afstand op een gezamenlijke startsignaal. Wie legt de ‘quarter mile’ het snelste af u of uw tegenstander? U mag zelf starten en vooral flink gas geven in de 500pk sterke Dodge Charger

Locatie: Zandvoort. (ook in andere vorm mogelijk op circuit Zolder, Assen, Valkenswaard en meer)

Klik hier voor de prijs , meer circuit locaties en meer mogelijkheden.<

Eventbon
Eventbon

Aston Martin V8 Vantage en Lamborghini rijden:
Als extra optie, niet los kunt u nu ook Aston Martin V8 Vantage en Lamborghini rijden. Is het rijden in bovenstaande exclusieve racewagens nog niet genoeg, neem dan plaats in de Aston Martin V8 Vantage en Lamborgini een jongensdroom komt nu voor velen uit.
U gaat 2 á 3 rondjes rijden in de Lamborghini en 2 á 3 rondjes in de Aston Martin V8 Vantage.

Aston Martin, Ferrari en Lamborgini Gallardo rijden als extra optie mogelijk.

Los rijden in 1 van deze exclusieve wagens? Klik hier.

BESTEL NU ONLINE.

Circuit try out Racing.
Oefenen, uitproberen en vergelijken in het rijden met deze sportauto’s vormen de hoogtepunten van deze dag.
Ervaar de mogelijkheden, de sensatie en de spanning van het crossen op zowel asfalt als gravel tijdens deze dag.
Ervaren instructeurs geven onderhoudende en educatieve instructie met als hoofdthema:
veiligheid in combinatie met een sportieve en ontspannende competitie.

Het dagprogramma:
* Audiovisuele theorie over de dynamiek van uw auto. Uitleg over de oefenonderdelen alsmede een korte theorie over de beheersing van uw auto;
* Juiste zithouding en stuurtechniek. Het nut van een juiste stuurtechniek en de actieve zithouding van een ervaren rallycoureur zal bij de oefeningen snel duidelijk worden;
* Anti-slip oefeningen. Op de speciale kunststof slipbaan wordt u geleerd hoe te handelen in een noodsituatie op spiegelglad wegdek;
* Rallyproef. U rijdt zelf een rallyproef tegen de klok met een instructeur op de navigatorzetel. Ervaar, met een achterwiel aangedreven auto, de sensatie van het zo snel mogelijk over een asfalt/gravel parcours gaan;
* Slalom. Zo snel mogelijk een slalomparcours doen op asfalt en gravel. Ook dit onderdeel telt mee voor een podiumplaats;
* Karting. Ontspanning door inspanning tijdens het karten op het asfalt gedeelte;
* Driften. Laat de toeschouwers (en uzelf) genieten en stuur de achterwiel aangedreven auto ala Tommi Makkinen in een zo spectaculair mogelijke drift over het parcours;
* De Contra auto. Deze auto is niet te koop en zal nimmer APK goedgekeurd worden. U stuurt naar links en de auto gaat naar...... rechts!! Veel succes!!
* Meerijden in een rallyraceauto. Ervaar het meerijden op volle snelheid in een rallyrace auto over het gehele circuit. Een belevenis waaraan u nog vaak zult terugdenken bij het zien van inboard-televisiebeelden vanuit een rallyauto;

Duur: start om 10.00 uur tot ca. 17.00 uur en is geheel verzorgd.

Deelnemers: minimaal 1 persoon.

Locatie circuit rijden: Valkenswaard (Eindhoven).

Prijs: 179 euro per persoon.
Inclusief lunch geserveerd in het restaurant.

Racen is leuk als origineel cadeau voor kerstmis of een verjaardag.

ONLINE bestellen van de Circuit Eventbon

 
Afbeeldingsresultaat voor email button animated gif

Contact voor circuit rijden en racen.Twijfelt u? Wij hebben ook leuke keuze cadeaubonnen voor een verjaardag:
Bekijk hier de cadeaukaart mogelijkheden!


Nu 10% korting op racen direct met datum of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.